9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λεύκανση Δοντιών

Περιεχόμενα

Τι είναι η Λεύκανση Δοντιών;

Λεύκανση είναι η αλλαγή του χρώματος των φυσικών δοντιών προς το φωτεινότερο και λευκότερο η οποία γίνεται μόνον απ’ τον οδοντίατρο με διάφορες τεχνικές.

Το χαμόγελο με την λεύκανση δεν φαίνεται ψεύτικο και ούτε πρόκειται να γίνει. Τα δόντια θα φαίνονται φυσικά όσο καιρό και να γίνει η λεύκανση.

Το πρόβλημα

Τα δόντια ενός ανθρώπου έχουν φυσιολογικό χρώμα προς το κιτρινωπό. Άλλες φόρες λήγω του τσιγάρου, του καφέ άλλα και άλλων τροφών με χρωστικές  τα δόντια αποκτούν κιτρινωπό-καφέ χρώμα και φαίνονται αντιαισθητικά, αυτό μπορει να επηρεάσει έναν άνθρωπο στην κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Είναι ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθηση του.

Το γεγονός αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει με μια γενική ανανέωση στο χαμόγελο ενός ανθρώπου. Με μια λεύκανση έχει γίνει ήδη το πρώτο βήμα στην αλλαγή της ζωής του ασθενή.

Η θεραπεία της Λεύκανσης

Η θεραπεία της λεύκανσης για να πετύχει χρειάζεται χρόνο, αλλιώς τα δόντια δεν μπορούν να πάρουν το ωραίο χρώμα με διάρκεια που επιθυμεί ο ασθενής.

Η λεύκανση γίνεται με 2 τρόπους

  • Λεύκανση στο σπίτι: διαρκεί γύρω στις 4-8 εβδομάδες ανάλογα με τον βαθμό φωτεινότητας που θέλει να πετύχει ο ασθενής. Δίνονται ειδικά ναρθηκάκια και υλικό λεύκανσης στον ασθενή. Τα ναρθηκάκια πρέπει να χρησιμοποιούνται για τουλάχιστον 3-4 ώρες έτσι ώστε να μπορέσει το υλικό να δράσει εξολοκλήρου. Υπάρχει όμως και υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για 1 ώρα αν αυτό είναι επιθυμητό από τον ασθενή
  • Λεύκανση με συνδυασμό Σπιτιού- Ιατρείου: είναι η καλύτερη ποιότητα λεύκανσης που μπορεί να υπάρξει και σε χρώμα και διάρκεια. Όπως και στην λεύκανση στο σπίτι έτσι και εδώ δίνονται ναρθηκάκια με υλικό λεύκανσης και χρησιμοποιούνται στο σπίτι για ένα διάστημα, έπειτα ο ασθενής έρχεται στο ιατρείο για μια συνεδρία λεύκανσης για περίπου 1 ώρα και έπειτα θα συνεχίσει στο σπίτι την διαδικασία με τα μασελάκια λεύκανσης. Η συγκεκριμένη θεραπεία διαρκεί για περίπου 3-4 εβδομάδες, ανάλογα με τον βαθμό φωτεινότητας που θέλει να πετύχει ο ασθενής.

Στο ιατρείο μπορεί να πραγματοποιηθεί και λεύκανση με LASER αν το επιθυμεί ο ασθενής.

Μπορεί να γίνει λεύκανση ακόμα και αν καπνίζει ο ασθενής.

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την θεραπεία της λεύκανσης.

Κατά την διάρκεια της λεύκανσης ο ασθενής θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι καταναλώνει γιατί τα δόντια είναι επιρρεπή στις χρωστικές. Εδώ μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για την λεύκανση με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μεταθεραπευτικό στάδιο της λεύκανσης.

Παρόλο που έχει τελειώσει η θεραπεία της λεύκανσης ο ασθενής θα πρέπει για περίπου μια εβδομάδα να προσέξει τι θα καταναλώνει από χρωστικές γιατί τα δόντια του είναι ακόμα επιρρεπή.

Επίσης σε περίπτωση που ασθενής θα χρειαστεί προσθετική αποκατάσταση θα πρέπει να έχει υπομονή 2 εβδομάδες για να κατασταλάξει το χρώμα των δοντιών.

Λέυκανση Δοντιών Lefkansi-Dontion-Meta

Το αποτέλεσμα της Λεύκανσης

Θα είναι πραγματικά μοναδικό. Η λεύκανση αξίζει τον κόπο και την υπομονή σας. Θα δείτε τεραστία διαφορά.

Θα σας δείξουμε το πριν και το μετά και θα καταλάβετε την διαφορά.

Σε περίπτωση που ο ασθενής θέλει κάτι παραπάνω σε χρώμα και ίσως σε σχήμα δοντιών μπορεί εδώ να δει κάποιες επιπλέον λύσεις.

Επειδή η ένταση της Λεύκανσης μειώνεται κάθε χρόνο και από λίγο, συνήθως προτείνουμε την συντήρηση του αποτελέσματος με λίγο υλικό κάθε 1 με 2 χρόνια!

Υπηρεσίες
Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.