9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.
Δόντια σε 1 Ημέρα!!!

Οδοντικά Εμφυτεύματα – Μέθοδος All On 4, All On 6

Περιεχόμενα

Σταθερή οδοντοστοιχία σε 4 και 6 εμφυτεύματα – Μέθοδος all on 4, all on 6

Όταν έχετε υποστεί απώλεια δοντιών, είτε αυτό οφείλεται σε ασθένεια είτε ίσως σε ατύχημα, τότε τα οδοντικά εμφυτεύματα για όλο το στόμα είναι ίσως μια πολύ ευπρόσδεκτη λύση στο πρόβλημα σας. Στην Οδοντιατρική Γαλάνη, η τεχνογνωσία μας στην παροχή αυτής της εξαιρετικής λύσης για την αντικατάσταση όλων των δοντιών με εμφυτεύματα είτε με 4 είτε ακόμα και σε 6, που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα, είναι η τέλεια λύση που θα αποκαταστήσει το στόμα σας όσο πιο κοντά στην αρχική κατάσταση που ήταν. Όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.

Όταν λείπουν δόντια επηρεάζονται πολλά. Όχι μόνο έχετε χάσει την ικανότητά σας να μασάτε και να τρώτε σωστά, αλλά ολόκληρο το σχήμα του προσώπου σας μπορεί να αλλάξει και μπορεί να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Θα επηρεαστεί και η ομιλία σας. Αλλά οι οδοντίατροι μας θα σας βοηθήσουν με την εξελιγμένη θεραπεία οδοντικών εμφυτευμάτων που θα αποκαταστήσει το χαμόγελό σας. 

Είτε θα κάνετε την μέθοδο ALL ON 4 ή ALL ON 6 εμφυτεύματα, η διαδικασία θα είναι η ίδια. Είτε τέσσερα είτε έξι εμφυτεύματα θα ενσωματωθούν στο οστό της γνάθου. Αυτοί οι στύλοι τιτανίου θα χρησιμεύσουν στη συνέχεια ως ρίζες για τα νέα δόντια, που θα στερεωθούν πάνω από τα εμφυτεύματα.

Οδοντικά εμφυτεύματα -  All on 4, All on 6

Οδοντικά εμφυτεύματα –  All on 4, All on 6

Επί του παρόντος, η θεραπεία οδοντικών εμφυτευμάτων ALL ON 4 ή ALL ON 6 είναι οι δύο επιλογές για θεραπεία που συχνά ονομάζεται δόντια σε μια μέρα, αυτή η θεραπεία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα για οποιονδήποτε έχει πολλά ελλείποντα δόντια και μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε μία μόνο ημέρα αντικαθιστώντας τα δόντια του άνω και κάτω τόξου. Η αντικατάσταση ολοκληρώνεται με μια σταθερή γέφυρα προσαρτημένη στα οδοντικά σας εμφυτεύματα. Αυτή η θεραπεία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής επειδή ένας ασθενής δεν θα χρειαστεί να μείνει χωρίς δόντια για οποιαδήποτε στιγμή, επειδή κατά την διάρκεια ολόκληρης της θεραπείας θα υπάρχουν δόντια, στην αρχή με προσωρινή προσθετική αποκατάσταση και στην συνέχεια, όταν και δέσουν τα εμφυτεύματα, θα τοποθετηθεί η μόνιμη. Για εκείνους για τους οποίους είναι σημαντικό να έχουν τον μικρότερο αντίκτυπο στη ζωή, την ομιλία και τη διατροφή τους, μπορεί να είναι η τέλεια λύση.

Ποιά είναι τα οφέλη της σταθερής οδοντοστοιχίας σε 4 και 6 εμφυτεύματα

  • Το πρώτο βήμα είναι να προγραμματίσετε προσεκτικά τη θεραπεία με τον οδοντίατρό σας, έτσι ώστε τα νέα δόντια σας να μπορούν να τοποθετηθούν την ίδια μέρα και να δημιουργηθεί το νέο σας χαμόγελο μετά από λίγες μόνο ώρες. 
  • Το τόξο ή ολόκληρο το σετ δοντιών υποστηρίζονται από μόλις 6 ή 4 εμφυτεύματα με το πλεονέκτημα κόστους έναντι της εναλλακτικής από οκτώ έως δέκα εμφυτεύματα. 
  • Αυτή η λύση για τα δόντια που λείπουν είναι η πιο κοντινή που θα φτάσετε ποτέ στο να αποκτήσετε ξανά τα δικά σας δόντια. 
  • Εμφυτεύματα μεγαλύτερου μήκους θα εφαρμόζονται συχνά σε εκείνους που έχουν λιγότερο οστό και θα αποφεύγουν την ανάγκη μεταμόσχευσης οστού. 
  • Φυσικά τα οδοντικά εμφυτεύματα θα απαιτούν συντήρηση και σωστή φροντίδα, αλλά σε αντίθεση με τη φροντίδα των οδοντοστοιχιών, τα προβλήματα φθοράς που χαλαρώνουν η ολίσθηση ή η πρόκληση τριβής στα ούλα δεν θα είναι ζητήματα που θα αντιμετωπιστούν. 
  • Η θεραπεία είναι πολύ γρήγορη, παρέχοντας αποτελέσματα την ίδια μέρα. 
  • Αυτές οι λύσεις μπορεί να είναι αποτελεσματικές για περιπτώσεις που είναι πιο περίπλοκες για τις οποίες προηγουμένως δεν θα ήταν δυνατή μια τέτοια λύση.
Η διαδικασία All on 4, All on 6

Η διαδικασία All on 4, All on 6

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία, ο οδοντίατρός μας θα σας εξετάσει διεξοδικά για να διασφαλίσει ότι υπάρχει επαρκής οστική μάζα για να παρέχει στήριξη για όλα τα εμφυτεύματα. Σε αυτό το σημείο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ακτινογραφίες ή αξονική τομογραφία για να λάβετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Έχοντας all on 4 ή 6 οδοντικά εμφυτεύματα είναι η διαδικασία που θα πετύχει λόγω του εις βάθος προγραμματισμού και της δουλειάς που γίνεται πριν την εφαρμογή των καινούργιων εμφυτευμάτων. Είμαστε περήφανοι για το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας που έχουμε με τα περιστατικά οδοντικών εμφυτευμάτων

  • Πριν κάνετε τη διαδικασία, θα κατασκευαστεί ένα μοντέλο των δοντιών σας ή πώς ήταν τα δόντια σας και μπορεί να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί όπως θέλετε.
  • Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία, ο οδοντίατρος θα κάνει μικρές τομές στα ούλα για να εισαχθούν τα εμφυτεύματα.
  • Σε αυτό το σημείο ένα σετ προσωρινών δοντιών θα τοποθετηθεί πάνω στα εμφυτεύματα.
  • Μόλις ο οδοντίατρος βεβαιωθεί ότι το οστό έχει αναγεννηθεί και ότι οι πληγές που προκαλούνται από τις τομές επουλωθούν, η θεραπεία μπορεί να προχωρήσει. 
  • Η τελική πρόσθεση θα τοποθετηθεί μετά από περίπου 4-6 μήνες. Η ποιότητα της προσθετικής εργασίας που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας είναι τέτοια που θα φαίνεται σαν να είχατε τα φυσικά σας δόντια.

Ποιό είναι το κόστος των οδοντικών εμφυτευμάτων για All on 4

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα εμφυτεύματα για όλο το στόμα μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή βελτιώνοντας την απόλαυση και αποκαθιστώντας την αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εκτελείται μόνο από εκείνους που διαθέτουν το υψηλότερο επίπεδο τεχνογνωσίας και τις απαιτούμενες δεξιότητες. Ως εκ τούτου, το κόστος αυτής της διαδικασίας αντικατοπτρίζει αυτά τα γεγονότα και τα εμφυτεύματα – οπότε ανάλογα και σε ποιον εμπιστευτείτε την αποκατάσταση σας το κόστος συνήθως ξεκινάει από περίπου από 7.500 ευρώ.

Συχνές Ερωτήσεις για την μέθοδο All On 4, All On 6

Συχνές Ερωτήσεις για την μέθοδο All On 4, All On 6

Υπηρεσίες
Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.