9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όψεις Δοντιών

HOLLYWOOD SMILE

Είναι το πιο αληθοφανές καθαρό χαμόγελο που θα μπορούσε να υπάρχει. Που δεν φαίνεται σαν να είναι ένα ψεύτικο και απρόσωπο χαμόγελο. Τέλεια και αψεγάδιαστα Χαμόγελα, που οι περισσότεροι από εμάς θα ήθελαν να έχουν, και δεν ξέρουν ποσό εύκολο απλό και γρήγορο είναι να το αποκτήσουν.

Όμως ένα Χαμόγελο δεν είναι μόνο για να φαινόμαστε όμορφοι στην τηλεόραση και στα κοσμοπολιτικά Gala.

Είναι κάτι πολύ παραπάνω…

Η φυσική ομορφιά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή. Οι εκτιμήσεις της αισθητικής, της ομορφιάς και της ελκυστικότητας επηρεάζονται από την ύπαρξη παραγόντων. Η αυτοπεποίθηση, η σωματική εικόνα και η ψυχολογική ευημερία, καθώς και οι επιδράσεις στην κοινωνική ένταξη και οι ενώσεις που συνδέονται με μια ελκυστική ή μη ελκυστική εμφάνιση, αντικατοπτρίζουν μια μικρή μερίδα ποικίλων πτυχών που συνδέονται με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου.

Είναι γνωστό ότι το Χαμόγελο παίζει σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση της ελκυστικότητας του προσώπου και στη συνολική εκτίμηση ενός Χαμογελαστού ατόμου. Επιπλέον, μια βελτιωμένη εμφάνιση της οδοντοφυΐας αποδεδειγμένα επηρεάζει θετικά την ελκυστικότητα. .

Μελέτες της κίνησης των ματιών έχουν δείξει ότι η αντίληψη ενός προσώπου συνεπάγεται ένα τριγωνικό πρότυπο, με κύρια έμφαση στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Ως εκ τούτου, το στόμα και επομένως τα δόντια παίζουν σημαντικό ρολό στην ελκυστικότητα ενός ατόμου.

Τα ψυχολογικά οφέλη των υγιών δοντιών και ένα όμορφο Χαμόγελο

 • Αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. Εάν τα δόντια σας είναι ίσια, υγιή και άσπρα, είστε πιο άνετα κοινωνικά με τους άλλους. Είστε επίσης πιο σίγουροι όταν μιλάτε και κοινωνικοποιήστε γιατί γνωρίζετε ότι έχετε ένα εντυπωσιακό Χαμόγελο. Εκείνοι που έχουν απογοητευτικά και στραβά δόντια, από την άλλη πλευρά, είναι νευρικοί και αισθάνονται ντροπή να ανακατευτούν με άλλους ανθρώπους από το φόβο ότι θα γελοιοποιηθούν για το πώς φαίνονται τα δόντια τους. Τείνουν επίσης να Χαμογελούν λιγότερο για τον ίδιο λόγο.
 • Σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι. Οι άνθρωποι που Χαμογελούν πάντα τείνουν να φαίνονται πολύ νεότεροι. Σύμφωνα με μελέτες, το χαμόγελο ασκεί τους μυς του προσώπου και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων.
 • Χαμογελώντας ενισχύεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα, διότι όλο το σώμα σας χαλαρώνει.
 • Όταν βρίσκεστε σε κακή διάθεση, Χαμογελαστέ – ακόμα κι αν δεν σας αρέσει – γιατί θα βελτιώσει αμέσως τη διάθεσή σας.
 • Τα Χαμόγελα είναι μεταδοτικά. Όταν Χαμογελάτε, οι άνθρωποι γύρω σας θα Χαμογελούν επίσης. Θα απλώσετε χαρά με ένα καλό χαμόγελο.
 • Θα ανακουφίσετε το άγχος επειδή Χαμογελούν απελευθερώνουν ενδορφίνες.
 • Είναι φυσικά πιο εύκολο να Χαμογελάτε από το να κατσουφιάζετε επειδή το χαμόγελο χρησιμοποιεί λιγότερους μυς.
 • Το Χαμόγελο είναι το παγκόσμιο σημάδι της ευτυχίας. Όπου κι αν πάτε, ακόμα κι αν δεν μιλάτε τη γλώσσα, οι άνθρωποι ξέρουν τι σημαίνει ένα χαμόγελο.
 • Όταν Χαμογελάτε, θεωρείτε πιο ελκυστικό και κοινωνικό. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι με μεγάλο χαμόγελο προωθούνται πιο συχνά. Ελκύουν επίσης περισσότερους πιθανούς συνεργάτες.
 • Το Χαμόγελο εκπέμπει αυτοπεποίθηση που σας βοηθά να αυξήσετε τους πελάτες σας και να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες.
 • Το Χαμόγελο σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικός στους ανθρώπους από ό, τι όταν φοράτε make-up.
 • Όταν Χαμογελάς, είναι πιο εύκολο να κάνεις φίλους. Είσαι περισσότερο προσιτός .
 • Οι άνθρωποι που Χαμογελούν θεωρούνται πιο αξιόπιστοι.
 • Τα Χαμόγελα σας βοηθούν να κάνετε μια πρώτη μεγάλη εντύπωση σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.
 • Σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικός. Μια μελέτη από τα πανεπιστήμια του Leeds και του Central Lancashire αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν άτομα με λευκά και ομοιόμορφα διαχωρισμένα δόντια πιο ελκυστικά και εκείνα με αντίθετες ιδιότητες, λιγότερο ελκυστικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συνεχίσετε δείχνετε αυτό το όμορφο Χαμόγελο για να το απολαύσει ο κοινωνικός σας περίγυρος.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του να έχετε ένα όμορφο Χαμόγελο όπως περιγράφεται παραπάνω, είναι σημαντικό τα δόντια σας να είναι χωρίς κοιλότητες, σπασμένα δόντια, ουλίτιδα και γενικά σε μια μορφή διάλυσης, αλλά υγιή ίσια και λευκά στο χρώμα του μαργαριταριού.

Υπηρεσίες
Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.