9πμ-2μμ / 5μμ-9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

Οδηγίες για Λεύκανση στο σπίτι

Περιεχόμενα

Λεύκανση στο σπίτι

  • Το λευκαντικό gel, πρέπει να προστατεύεται από τον ήλιο και να διατηρείται στο ψυγείο.
  • Το gel πρέπει να παραμένει σε επαφή με τα δόντια για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Πριν τοποθετήσετε τους νάρθηκες λεύκανσης στα δόντια, θα πρέπει να έχετε πλύνει πολύ καλά τα δόντια σας (όχι δυνατό βούρτσισμα), και ξεπλύνει πολύ καλά επίσης, έπειτα με μια πετσέτα πρέπει να σκουπίσετε την εξωτερική επιφάνεια των επιθυμητών δοντιών, για την καλύτερη δυνατή διείσδυση του υλικού στα δόντια.
  • Η επιθυμητή ποσότητα gel που πρέπει να βάλουμε στο νάρθηκα της λεύκανσης, έχει το μέγεθος μιας “φακής”.
  • Η ποσότητα αυτή πρέπει να τοποθετηθεί σε κάθε επιθυμητό δόντι (συνήθως είναι τα 6-8 πρόσθια δόντια), στην εσωτερική πλευρά του νάρθηκα και στην μεριά οπού θα έρθει σε επαφή με την προστομιακή επιφάνεια και κοντά στην κοπτική επιφάνεια του δοντιού.
  • Την περίσσεια υλικού μπορείτε να την αφαιρέσετε με μια μπατονέτα η οδοντόβουρτσα.
  • Βουρτσίστε πολύ καλά τα δόντια σας μετά από κάθε εφαρμογή του gel. Η χρήση λευκαντικής οδοντόκρεμας θα βοηθήσει στην επαύξηση και διατήρηση του λευκαντικού αποτελέσματος.
  • Διατηρείτε πάντα τους νάρθηκες λεύκανσης καθαρούς, πριν και μετά την τοποθέτηση του gel. Πριν την τοποθέτηση του gel φροντίστε οι νάρθηκες να είναι στεγνοί.
  • Αποφεύγετε το φαγητό και υγρό το όποιο “χρωματίζει” (όπως παντζάρια, κόκκινη σάλτσα, κόκκινο κρασί, τσιγάρο), ιδιαίτερα μετά την αφαίρεση του νάρθηκα για τουλάχιστον 1 ώρα.
  • Καθ’ όλη την διάρκεια της λεύκανσης προσπαθήστε να ελαττώσετε την χρήση όλων των φαγητών και υγρών που χρωματίζουν, όπως τσιγάρο, κόκκινα παντζάρια, κόκκινο κρασί, καφές, κόκκινη σάλτσα, τσάι, χαμομήλι, βατόμουρο, κοκκινιστό κρέας, σοκολάτας, κερασιών, αναψυκτικά τύπου coca cola.

Η τοποθέτηση λευκαντικού gel πάνω σε στεφάνες η οποιαδήποτε άλλης προσθετικής εργασίας  δεν είναι απαραίτητη, ποσό μάλλον την φθείρει, διότιτο υλικό της προσθετικής αποκατάστασης δεν μπορεί να λευκάνει.

Επειδή η ένταση της Λεύκανσης μειώνεται κάθε χρόνο και από λίγο, συνήθως προτείνουμε την συντήρηση του αποτελέσματος με λίγο υλικό κάθε 1 με 2 χρόνια!

Μην σταματήσετε την Λεύκανση αν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας!

Οποιαδήποτε απορία έχετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.