9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

4 τρόποι για να διαμορφώσετε ξανά το χαμόγελό σας Xωρίς Σιδεράκια

Περιεχόμενα

4 τρόποι για να διαμορφώσετε ξανά το χαμόγελό σας Xωρίς Σιδεράκια

Makeover χαμόγελου χωρίς σιδεράκια.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται ένα makeover χαμόγελου, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τα σιδεράκια. Και είναι αλήθεια ότι τα σιδεράκια μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή εικόνα πριν και μετά. Ωστόσο, δεν είναι η απόλυτη λύση για κάθε αλλαγή στο χαμόγελο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να διαμορφώσετε ξανά το χαμόγελό σας που δεν χρειάζεται τόσο πολύς χρόνος ή επένδυση όσο τα σιδεράκια.

Ισιώνοντας και λευκαίνοντας τα δόντια με Κεραμικές Όψεις

Οι Κεραμικές Όψεις ή αλλιώς Όψεις Πορσελάνης αρχικά εφευρέθηκαν ως μια γρήγορη λύση για τα δόντια των ηθοποιών του Χόλιγουντ και εξακολουθούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε  το χαμόγελό σας γρήγορα και εύκολα. Οι Κεραμικές Όψεις είναι λεπτές φλοίδες πορσελάνης που κολλούν πάνω από τα φυσικά δόντια σας και στερεώνονται μόνιμα στη θέση τους. Οι Κεραμικές Όψεις μπορούν να σχεδιαστούν για να διορθώσουν τα κενά μεταξύ των δοντιών, να τα κάνουν πιο ομοιόμορφα σε σχήμα και μέγεθος, ή να καλύψουν τα δόντια που χρωματίζονται ή αποχρωματίζονται με τρόπο που δεν μπορεί να διορθώσει η λεύκανση. Η τοποθέτηση όψεων από πορσελάνη είναι μια αρκετά γρήγορη διαδικασία που περιλαμβάνει κυρίως την προετοιμασία των φυσικών σας δοντιών, ώστε οι Όψεις να εφαρμόζουν με ασφάλεια. Το να κάνετε Κεραμικές Όψεις είναι μια διαδικασία ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης.

Διορθώνοντας ένα Oυλικό Χαμόγελο

Ένα Ουλικό Χαμόγελοόπου τα ούλα καλύπτουν περισσότερη επιφάνεια δοντιού από ότι είναι φυσιολογικό , μπορεί να κάνει τα δόντια να φαίνονται μικρά και να κάνουν το χαμόγελο ενός ατόμου να φαίνεται πιο παιδικό από ότι θα ήθελε. Ευτυχώς, το περίγραμμα των ούλων μπορεί να διορθωθεί, αποκαλύπτοντας περισσότερο από την μύλη των δοντιών ώστε τα δόντια να φαίνονται πιο μεγάλα και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν το σχήμα ή τη θέση των δοντιών σας. Διορθώνοντας το περίγραμμα των ούλων μπορεί επίσης να κάνει την γραμμή των ούλων πιο ομοιόμορφη, για παράδειγμα, εάν ο ιστός των ούλων καλύπτει περισσότερο από ένα μπροστινό δόντι σας, μπορεί να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται διαφορετικά μεγέθη. Επειδή το περίγραμμα των ούλων περιλαμβάνει την αφαίρεση των ιστών των ούλων (συνήθως με ειδικό οδοντικό λέιζερ), ο οδοντίατρος θα χρησιμοποιήσει τοπικό αναισθητικό για να μουδιάσει το στόμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στην Οδοντιατρική Κλινική Γαλανή, η διαδικασία της ουλεκτομής γίνεται μόνο με την χρήση λέιζερ, οπού δεν υπάρχει καθόλου πόνος ταχύτατη επούλωση μέσα σε 2 βδομάδες, συνήθως χωρίς πρήξιμο και χωρίς καθόλου νυστέρι και ράμματα, πράγμα που καθιστά την θεραπεία μας αναίμακτη. Υπάρχει κάποιος χρόνος επούλωσης μετά την ουλεκτομή κατά τη διάρκεια του οποίου τα ούλα σας μπορεί να είναι επώδυνα ή ευαίσθητα, αλλά αυτό συνήθως υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Όπως οι Όψεις Πορσελάνης, η διόρθωση των ούλων είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε δραματικά την εμφάνιση του χαμόγελου σας.

Διορθώνοντας τα κενά και το σχήμα των δοντιών με Όψεις Ρητίνης και Αισθητική Ανασύσταση Δοντιών!

Οι Όψεις Ρητίνης είναι η διαδικασία προσθήκης σύνθετης ρητίνης ή Πορσελάνης σε ένα δόντι για να αλλάξει το σχήμα του. Οι Όψεις Ρητίνης και η Αισθητική Ανασύσταση Δοντιών χρησιμοποιείται συνήθως ως τρόπος επισκευής των φαγωμένων δοντιών, αλλά αυτή η θεραπεία μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για αισθητικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια σας, αντί να μετακινήσετε τα δόντια χρησιμοποιώντας σιδεράκια, ο οδοντίατρος μπορεί να χρησιμοποιήσει συγκόλληση για να κάνει τα δόντια λίγο πιο μεγάλα, ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλο κενό. Η συγκόλληση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την διόρθωση ενός συνήθως μικρού δοντιού που δεν αναπτύχθηκε σωστά στο ίδιο μέγεθος με τα άλλα δόντια σας. Το καλύτερο από όλα, οι Όψεις Ρητίνης δεν είναι επεμβατική διαδικασία, οπότε δεν χρειάζεται αναισθητικό και χρόνο θεραπείας μετά. Η θεραπεία συνήθως διαρκεί μόνο μία επίσκεψη και είναι πολύ προσιτή σε σύγκριση με κάποιες άλλες θεραπείες makeover χαμόγελου.

Αόρατη Ορθοδοντική

Είναι η Ορθοδοντική χωρίς Σιδεράκια. Ειδικά διάφανα ναρθηκάκια κατασκευασμένα από ένα καθαρό πλαστικό ή ακρυλικό υλικό που ταιριάζουν απόλυτα πάνω στα δόντια και γίνονται πολύ δύσκολα αντιληπτά από τρίτους.
Τα διάφανα ναρθηκάκια λειτουργούν με τη μετακίνηση των δοντιών σας σε μια ευθεία, και πιο ελκυστική θέση. Αυτό συμβαίνει σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας και χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό.
Ο ασθενής παραλαμβάνει έναν αριθμό από ναρθηκάκια τα όποια πρέπει να τα φορεί τουλάχιστον 20 ώρες την μέρα και να τα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Δηλαδή ο οδοντίατρος/ορθοδοντικός θα δώσει στον ασθενή π.χ. 5 ναρθηκάκια μαζί, τα όποια είναι αριθμημένα, και ο ασθενής θα τα αλλάζει μονός του σπίτι κάθε εβδομάδα ανάλογα με τον αριθμό (το 1ο για την πρώτη εβδομάδα το 2ο για την δεύτερη εβδομάδα και ούτω καθεξής) ώσπου να τα χρησιμοποιήσει όλα και μετά να επισκεφτεί τον οδοντίατρο/ορθοδοντικό για να παρακολουθήσουν  την πρόοδο της θεραπείας.
Ο μέγιστος χρόνος θεραπείας είναι οι 14 μήνες.
Είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ορθοδοντικής μετά τα Σιδεράκια. Τα οποία μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα χωρίς να μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά.
Τα ναρθηκάκια ορθοδοντικής πρέπει να αφαιρεθούν για φαγητό, βούρτσισμα και οδοντικό νήμα.
 

Μπορεί και να χρειάζεστε Σιδεράκια

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνιση του χαμόγελου σας, είναι καλύτερο να μιλήσετε στον οδοντίατρο για τις επιλογές σας. Ενώ πολλά άτομα ισιώνουν τα δόντια τους με σιδεράκια για αισθητικούς λόγους, τα στηρίγματα χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία της κακής ευθυγράμμισης δοντιών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε άλλα στοματικά προβλήματα ή προβλήματα στη γνάθο. Εάν εκτός από τα στραβά δόντια έχετε κακή σύγκλιση (τα δόντια σας πάνω και κάτω δεν κλείνουν σωστά), ο οδοντίατρος μπορεί να σας συστήσει να βάλετε σιδεράκια.
Είτε είστε καλός υποψήφιος για Όψεις Πορσελάνης, Ουλοπλαστική ή Όψεις Ρητίνης μπορεί επίσης να εξαρτάται από άλλες πτυχές της στοματικής σας υγείας. Ρωτήστε μας σήμερα για μια αισθητική συμβουλή, για να συζητήσετε ποια θεραπεία για το χαμόγελο σας είναι κατάλληλο για την κατάσταση της στοματικής σας υγείας, τους στόχους σας και το χαμόγελό σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.