9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

Οδοντιατρικό Voucher για παιδιά

Περιεχόμενα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ VOUCHER για παιδιά ηλικίας από 6 εώς 12 ετών.

Η φροντίδα των δοντιών του παιδιού είναι από τις πιο σημαντικές ευθύνες ενός γονέα. Δυστυχώς, έχουμε διαπιστώσει ότι πολλοί γονείς έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι το παιδί τους δεν χρειάζεται να δει έναν οδοντίατρο μέχρι να μεγαλώσει πολύ. Θεωρούν ότι το παιδί τους θα χάσει τα βρεφικά του δόντια, οπότε υπάρχει η αντίληψη ότι δεν είναι απαραίτητο να ανησυχούν για τα νεογιλά δόντια. Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση. Οι πρώιμες οδοντιατρικές επισκέψεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην οδοντική υγεία του παιδιού σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Κάτι που είμαστε σίγουροι ότι κάθε γονιός θέλει για τα παιδιά του!

Γιατί είναι τόσο σημαντική η φροντίδα των βρεφικών δοντιών του παιδιού σας;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Οδοντιατρική Ένωση: «Τα βρεφικά δόντια είναι απαραίτητα για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού σας. Τους βοηθούν να μασήσουν, να μιλήσουν και να χαμογελάσουν. Επίσης, τα βρεφικά δόντια κρατούν χώρο στις γνάθους για μόνιμα δόντια που αναπτύσσονται κάτω από τα ούλα. 

Όταν ένα βρεφικό δόντι χαθεί πολύ νωρίς, τα μόνιμα δόντια μπορεί να παρασυρθούν στον κενό χώρο και να δυσκολέψουν τα άλλα ενήλικα δόντια να βρουν χώρο όταν εισέλθουν. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι συνωστισμένα ή στραβά δόντια. 

Το να ξεκινήσουν τα βρέφη με καλή στοματική φροντίδα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των δοντιών τους για τις επόμενες δεκαετίες.

Στην Οδοντιατρική Γαλάνη θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την πολιτεία να μεριμνά για την στοματική υγεία των παιδιών με το Οδοντιατρικό VOUCHER για παιδιά ηλικίας από 6 εώς 12 ετών, τα οποία και αναμένουμε να δούμε και να τους μάθουμε το πως να πλένουν τα δόντια τους και την σωστή στοματική υγιεινή!

Οδοντιατρικό Voucher για παιδιά

Η διαδικασία του voucher «Dentist Pass»

Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού σε οδοντίατρο της επιλογής τους, κάνοντας απλά χρήση του νέου voucher Dentist Pass που θα είναι μία ψηφιακή κάρτα την οποία θα προμηθεύονται μετά την αίτηση που θα κάνουν στην πλατφόρμα.

Άμεσα αναμένεται να δημιουργηθεί και η σχετική πλατφόρμα που θα συνδέεται μέσω του gov.gr ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Διαδικασία χορήγησης του voucher «Dentist Pass».

Οι γονείς θα πρέπει να κάνουν τα παρακάτω βήματα:

  1. Ένας εκ των δύο γονέων υποβάλλει αίτηση για την έκδοση της κάρτας χρηματοδότησης μέσω του gov.gr ή μέσω των ΚΕΠ στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Προγράμματος.
  2. Έπειτα η κάρτα θα αποθηκεύεται στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού του δικαιούχου γονέα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα POS όλων των οδοντιατρείων.

Κάθε voucher που θα ενεργοποιείται θα έχει ισχύ για έξι μήνες.

Το δωρεάν οδοντιατρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο οδοντιατρείο όπου θα γίνεται:

  • Έλεγχος της στοματικής υγιεινής του παιδιού
  • Φθορίωση δοντιών
  • Καθαρισμός
  • Ενημέρωση και οδηγίες στοματικής υγιεινής στα παιδιά και στους γονείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.