9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

Όψεις Ρητίνης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όψεις Ρητίνης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Περιεχόμενα

Οι Όψεις Ρητίνης, είναι μια οδοντική αποκατάσταση που μπορεί να εφαρμοστεί σε μία επίσκεψη στον οδοντίατρο. Μπορούν εύκολα να επισκευαστούν αν σπάσουν και μπορούν να διαρκέσουν από 5 έως και 15 χρόνια, ανάλογα με την χρήση που κάνει ο ασθενής. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εφαρμογή στρώσεων σύνθετου υλικού στο δόντι σας, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο επιθυμητό σχήμα και μήκος. Μόλις σκληρύνει κάθε στρώση μέσω φωτοπολυμερισμού, η όψη ρητίνης γυαλίζεται και παραδίδεται στο χαμόγελο του ασθενή.

Πλεονεκτήματα Όψεων Ρητίνης

Μειονεκτήματα Όψεων Ρητίνης

Πονάνε οι Όψεις Ρητίνης;

Οι όψεις ρητίνης δεν πονάνε καθόλου, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις τα δόντια χρειάζονται από λίγο έως καθόλου τρόχισμα.

Πόσα δόντια χρειάζονται Όψεις ρητίνης

Συνήθως τα δόντια που είναι εμφανή στο χαμόγελο! Δηλαδή από 6-10 δόντια της άνω ή της κάτω γνάθου. Βέβαια το πόσα δόντια θέλει κάποιος να κάνει είναι τελείως υποκειμενικό και διαφορετικό για το καθένα! Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τι θέλει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Πόση ώρα χρειάζονται οι Όψεις Ρητίνης; 

Αυτό εξαρτάται από το πόσα δόντια χρειάζονται να γίνουν. Το σωστό είναι η αισθητική δουλεία να παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνεται όσο πιο όμορφο γίνεται το αποτέλεσμα, συνήθως για 4 δόντια χρειάζονται 2-3 ώρες, ανάλογα με την δυσκολία του περιστατικού!

Για 10 δόντια θα χρειάζεται το ελάχιστο 4 ώρες για την ολοκλήρωση του περιστατικού. Αυτό βέβαια μπορεί να σπάσει κάνοντας 2 ραντεβού για να είναι πιο ξεκούραστο για τον ασθενή.

Πόσο κοστίζουν οι Όψεις Ρητίνης;

Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιον Οδοντίατρο θα επιλέξετε. Επειδή είναι μια υπηρεσία δεν έχουν κάποια σταθερή τιμή, και ο κάθε Οδοντίατρος τις κοστολογεί ανάλογα με το τι θεωρεί ότι αξίζει η δουλειά του, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει και τις καλλιτεχνικές του τάσεις. Οι τιμή των Όψεων Ρητίνης ξεκινάει από 100 ευρώ και μπορεί να φτάσει και πάνω από τα 400 ευρώ, ανάλογα με τον Οδοντίατρο που θα ρωτήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.