9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

Η δύναμη του χαμόγελου

Περιεχόμενα

Ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου και ολόκληρο τον κόσμο.

Σου φτιάχνει τη διάθεση. Το 57%  του κόσμου λέει ότι ένα χαμόγελο από έναν ξένο σε κάνει και σένα να θες να χαμογελάσεις. Το χαμόγελό είναι μεταδοτικό. Και 41%  του κόσμου λέει ότι ένα χαμόγελο από έναν ξένο ανεβάζει τη διάθεση. Ένα ωραίο χαμόγελο από μια γοητευτική κυρία, ένα  αθώο χαμόγελο από ένα μωράκι και ένα ξεκαρδιστικό γέλιο από έναν ενήλικα, όσο και κακή διάθεση να έχεις θα σου την αλλάξουν.

Μοιραστείτε την αγάπη. Το 92% αυτών που ρωτήθηκαν πιστεύουν ότι ένα χαμόγελο τους φωτίζει την ημέρα.

Αυξάνει την διάρκεια ζωής. Έρευνες έχουν δείξει ότι το χαμόγελο μπορεί να προσθέσει μέχρι και 7 χρόνια ζωής.

Συνολική υγεία του ανθρώπου. Χαμογελώντας αυξάνεις την άμυνα του οργανισμού σου.

Ελκυστικότητα. Ο κόσμος πιστεύει ότι ένα μεγάλο χαμόγελο, κάνει έναν άνθρωπο, να φαίνεται και να αισθάνεται στα καλύτερά του.

Ευτυχία. Το 88% του κόσμου που ρωτήθηκαν πιστεύει ότι ένα χαμόγελο κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται πάρα πολύ καλύτερα. Έρευνες έδειξαν ότι χαμογελώντας παράγεται σεροτονίνη, μια νευροδιαβιβαστική ουσία που παράγεται κατά την περίοδο που ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος και βρίσκεται σε ευημερία.

Δυναμώνει την επιχείρηση σας. Μια δουλειά μπορεί να κλείσει πιο εύκολα μέσα από ένα χαμόγελο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθει κάποιος πωλητής μιας επιχείρησης είναι να χαμογελάει.

Οικοδομήσετε καλύτερες και γρηγορότερες σχέσεις. Το χαμόγελο είναι το βασικό συστατικό για να δημιουργηθεί μία υγιής και γνήσια φιλία. Χαμογελώντας σε κάποιο άτομο που συζητάει το ενθαρρύνετε να συνεχίσει τη συζήτηση, του  δίνεται κουράγιο γιατί αυτός σκέφτεται ότι τον προσέχετε και σας αρέσει αυτό για το οποίο μιλάει.

Απλά σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Όταν χαμογελάς είσαι χαρούμενος και όταν είσαι χαρούμενος  χαμογελάς. Είναι  ακριβώς σαν ένας φαύλος κύκλος χαράς.

Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος αφήνει σημάδια χαράς στο πρόσωπό του. Ρυτίδες, ατέλειωτες ρυτίδες χαραγμένες στο πρόσωπο, που κανείς δεν θέλει, έλα όμως που δείχνουν το πόσο χαρούμενα έχεις περάσει στη ζωή σου. Αυτά λέγονται σημάδια ευτυχίας μακάρι κάθε άνθρωπος να αποκτήσει στη ζωή του πολλά απ’ αυτά.

Γέλα με την καρδιά σου για συναισθηματική υγεία. Ο μόνος τρόπος για να χαμογελάσεις αληθινά είναι να χαμογελάς συνειδητά. Παρατηρήστε αυτούς που γελάνε με την ψυχή τους, δε γελάνε μόνο με το στόμα, γελάνε με τα μάτια και με όλο το πρόσωπο. Γενικά το γέλιο έχει τη δύναμη να σπάσει τον πάγο της αδιαφορίας και της μοναξιάς και να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων. Ανακαλύψτε ένα από τα πιο δυνατά όπλα της ζωής και αυτό το όπλο δεν είναι άλλο απ’ το χαμόγελό σας.

Χρησιμοποιήστε το για το καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.