9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER

Αισθητική Αποκατάσταση Με Ουλοπλαστική

Περιεχόμενα

Τι είναι η Ουλοπλαστική

Είναι η χειρουργική αφαίρεση προσβεβλημένου θύλακα ουλικού ιστού, με αποτέλεσμα η αποκάλυψη της επιφανείας του δοντιού όπου μας προσφέρει την ορατότητα και την προσβασιμότητα που μας είναι απαραίτητη για την ολοκληρωτική απομάκρυνση των ερεθιστικών αιτιών. Γίνεται για θεραπευτικούς (περιοδοντική νόσος, υπερτροφική ουλίτιδα) αλλά και αισθητικούς λογούς.

Το πρόβλημα

Η ύπαρξη νόσου των ούλων που δημιουργεί μερικά από τα έξης προβλήματα:

1. Αισθητική
2. Υπερτροφικά ούλα.
3. Επιμήκυνση μύλης δοντιού για στεφάνη
4. Αφαίρεση θύλακα περιοδοντίτιδας.

Διαδικασία

Έπειτα από την χρήση τοπικού αναισθητικού, για να μην αισθανθεί πόνο ο ασθενής, αρχίζουμε να αφαιρούμε χειρουργικά με την χρήση laser κομμάτι του ούλου που δεν μας είναι απαραίτητος με την μέθοδο του καυτηριασμού, ώσπου το ούλος να φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Η διαδικασία αυτή είναι γρήγορη και χωρίς να κουράζεται ή να νιώθει πόνο ο ασθενής. Στο τέλος προσθέτουμε χειρουργική κονία πάνω στο σημείο που έγινε η επέμβαση για προστασία και καλύτερη επούλωση.

Μετεγχειρητικό στάδιο

Για να επουλωθεί η ουλή χρειάζεται περίπου 10-14 μέρες, η χειρουργική κονία που χρησιμοποιούμε μειώνει στο ελάχιστο τον πόνο και βοηθά στην μάσηση του φαγητού.

Το αποτέλεσμα

Αφότου αφαιρέσουμε την χειρουργική κονία τα ούλα έχουν δημιουργηθεί και εφάπτονται στο επιθυμητό σημείο, επίσης με αυτήν την διαδικασία έχουμε βοηθήσει στην εξάλειψη των περισσότερων παθογόνων μικροοργανισμών, έχοντας ταυτόχρονα πετύχει ασηψία.

Υπηρεσίες
Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.