9πμ - 9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος

Περιεχόμενα

Πριν από όλα κάνουμε οδοντικό νήμα σε όλα τα δόντια. Κατόπιν προμηθευόμαστε τα πιο κάτω υλικά και ξεκινάμε!

  • OraFresh Tongue Cleaner (Ξέστρο καθαρισμού γλώσσας)
  • OraFresh Tooth Gel (γέλη)
  • OraFresh Mouth Rinse (Διάλυμα στοματικό)
  1. Ξύνουμε την επάνω επιφάνεια της γλώσσας ελαφρά 3-4 φορές με το ειδικό ξέστρο OraFresh Tongue Cleaner. Με φορά από μέσα προς τα έξω, αφού τοποθετήσουμε στην άκρη του ξέστρου μια μικρή ποσότητα από το OraFresh Tooth Gel. Σιγουρευτείτε ότι έχετε καθαρίσει όλη την επιφάνεια της γλώσσας.
  2. Βουρτσίστε πολύ καλά τα δόντια σας σε όλες τις επιφάνειες και ιδιαίτερα τις γλωσσικές παρειακές και υπερώιες με το OraFresh Tooth Gel χρησιμοποιώντας μαλακή οδοντόβουρτσα για 2 λεπτά.
  3. Φτύστε το OraFresh Tooth Gel χωρίς να ξεπλύνετε το στόμα. Κατόπιν κάνετε πλύσεις του στόματος με το διάλυμα OraFresh Mouth Rinse για 1 λεπτό χρησιμοποιώντας ποσότητα ενός πώματος.
  4. Μετά από αυτό κάνετε γαργάρα με το ίδιο διάλυμα για 30 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ποσότητα 2 πωμάτων, έχοντας κατά προτίμηση το κεφάλι προς τα πίσω και την γλώσσα τεντωμένη προς τα έξω. Φτύστε και μην βάζετε τίποτα στο στόμα σας για 10 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.