Το Όραμα μας

/Το Όραμα μας
Το Όραμα μας 2019-10-21T11:57:14+03:00

“Η καλύτερη συνεργασία γίνεται από ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν ατομικά για έναν κοινό στόχο.”

Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ

Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του ασθενούς.

Οι ειδικοί μας εκτιμούν πώς ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα σωματικά και ψυχικά. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα υποστηρικτικό και φιλικό περιβάλλον με τις τελευταίες οδοντιατρικές τεχνικές και διαδικασίες όπου μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφράσετε τις ανησυχίες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας. Η απόφαση να βελτιώσετε το χαμόγελό σας είναι μια σημαντική απόφαση και η επιλογή μεταξύ των ευρέων φάσεων των διαθέσιμων διαδικασιών μπορεί να είναι δυσβάσταχτη. Στόχος μας είναι να εργαστούμε σε συνεργασία με τους ασθενείς μας ώστε να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να επιλέγουν τη θεραπεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ

Ένα χαμόγελο είναι το καλύτερο καλωσόρισμα.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες διαδικασίες στην οδοντιατρική, οι έμπειροι οδοντίατροι της κλινικής μας θα σας δώσουν ένα εκπληκτικό υγιές χαμόγελο και βελτιωμένη εμφάνιση, χωρίς τον πόνο και τον φόβο που συνήθως συνδέονται με την παραδοσιακή οδοντιατρική και καλλυντική θεραπεία.

Είτε προετοιμάζεστε για την συνέντευξη δουλείας που πάντα θέλατε, ή απλώς έχετε κουραστεί  να κρύβετε πάντα το χαμόγελό σας, έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Στην κλινική μας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την ρουτίνα του καθαρισμού δοντιών μέχρι το απολυτό makeover χαμόγελου.

ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

Βελτίωση της ασφάλειας, της ποιότητας και της απόδοσης

Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε προηγμένη οδοντιατρική φροντίδα διατηρώντας παράλληλα ένα αυστηρό πρωτόκολλο λειτουργίας. Η πρακτική μας υπερβαίνει τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Στην οδοντιατρική κλινική Γαλάνη δεσμευόμαστε:

  • να επιδιώκουμε συνεχώς την τελειότητα και την καινοτομία
  • να προωθούμε τον επαγγελματισμό και την ηθική της εξαίρετης φροντίδας των ασθενών
  • να παρέχουμε την ηγεσία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο
  • να προσπαθούμε συνεχώς την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων κάθε μέλους του προσωπικού.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Δέσμευση στην ομαδική προσπάθεια

Η αποστολή μας είναι να ασκούμε την οδοντιατρική ως ομάδα επειδή πιστεύουμε ότι όταν η ομάδα ξεπεράσει την ατομική απόδοση και μαθαίνει την ομαδική αυτοπεποίθηση, το άριστο γίνεται πραγματικότητα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Συμβαδίζουμε με τις αλλαγές της εποχής

Είμαστε αφιερωμένοι στην παροχή της οδοντιατρικής υψηλής ποιότητας, της διατήρησης της τρέχουσας κατάστασης με σύγχρονες τεχνικές και πάντα στην διατήρηση της άνεσης των ασθενών μας ως προτεραιότητα. Πιστεύουμε στην τελειοποίηση της οδοντιατρικής εμπειρίας μέσα από τις τελευταίες τάσεις και τα υψηλότερα πρότυπα των ιατρικών υπηρεσιών.

Η οδοντιατρική κλινική Γαλάνη χαρακτηρίζεται επίσης από τις συνδέσεις της, οι οποίες της επιτρέπουν να επωφελείται από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο της οδοντατρικής και να συμβαδίζει με τις αλλαγές στην οδοντιατρική περίθαλψη.

Καθώς αναμένουμε τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην οδοντιατρική περίθαλψη, τοποθετούμε τον οργανισμό μας ως τον προτιμώμενο πάροχο οδοντιατρικής περίθαλψης του μέλλοντος

“Η ενότητα δημιουργεί δύναμη”