9πμ-2μμ / 5μμ-9μμ

Δευτέρα - Παρασκευή

+30.210.497.5628

Τηλέφωνο Κλινικής

Search
Close this search box.

ΤΙΜΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Περιεχόμενα

Η μέση τιμή ενός εμφυτεύματος είναι από 800 έως 1200 ευρώ, περιλαμβάνοντας και την προσθετική εργασία.

Αυτό βέβαια ισχύει μόνο στην περίπτωση που δεν θα χρειαστεί κάποιο μόσχευμα οστού η κάποια άλλη πιο περιπλοκή διαδικασία τοποθέτησης εμφυτεύματος. Αν κριθεί χρήσιμο να γίνουν τα προαναφερθέντα τότε η τιμή αυξάνεται ανάλογα με την περιπλοκότητα.

Όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις και εδώ ισχύει το ρητό “ότι πληρώνεις, παίρνεις” όποτε να είστε πάντα επιφυλακτικοί στις πολύ χαμηλές τιμές, διότι εδώ μιλάμε για μια επένδυση και θα θέλετε αυτή η επένδυση και να μείνει χρονιά άλλα και να μην δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι θα λύσει.

Η τελική τιμή του της χειρουργικής και προσθετικής αποκατάστασης του εμφυτεύματος θα κριθεί με βάση τι είναι το καταλληλότερο και το σωστότερο για εσάς παίρνοντας υπόψη έναν αριθμό από παράγοντες που θα μας κατευθύνουν.

Επειδή σας λείπει ένα δόντι αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για να τοποθετηθεί ένα η παραπάνω εμφυτεύματα.

Για να μπορέσετε να σιγουρευτείτε ότι μπορεί στο στόμα σας να τοποθετηθούν εμφυτεύματα πρέπει να πατέ στον οδοντίατρο σας να σας δει κλινικά και ακτινογραφικά, παρέχοντας του μια πανοραμική η αξονική ακτινογραφία.

Από το τηλέφωνο είναι αδύνατον ο οποιοσδήποτε κλινικός να μπορέσει να εκτιμήσει αν μπορούν να τοποθετηθούν εμφυτεύματα η όχι.

Ποσά ραντεβού θα χρειαστούν για το εμφύτευμα;

Εφόσον όλα είναι εντάξει ο ασθενής θα έρθει τουλάχιστον 3 φορές στο ιατρείο:

Η 1η φορά είναι για την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

Η  2η φορά είναι για να πάρουμε αποτυπώματα και να ετοιμάσουμε την προσθετική εργασία.

Η 3η και τελευταία φορά είναι να τοποθετήσουμε την θήκη του εμφυτεύματος.

Ο χρόνος που θα διαρκέσει η όλη διαδικασία είναι περίπου 3 μήνες.

2 μήνες πρέπει να περάσουν μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος. Και  3ος μήνας είναι για την τοποθέτηση της θήκης.

Δηλαδή θα χρειαστεί να περάσουν 2 μήνες μέχρι να τοποθετήσουμε την θήκη. Αυτό σαν διαδικασία είναι και η πιο σωστή συμφώνα με παγκόσμιες έρευνες.

Σε περίπτωση όμως που η χειρουργική και προσθετική εργασία είναι πιο περιπλοκή θα χρειαστεί και ο ανάλογος χρόνος.

Για να ξέρετε ακριβώς πόσο χρόνο θα χρειαστεί θα  πρέπει να πατέ στον οδοντίατρο σας να σας δει κλινικά και ακτινογραφικά, παρέχοντας του μια πανοραμική η αξονική ακτινογραφία.

Θα υπάρξει πόνος στα εμφυτεύματα;

Κατά την διάρκεια της χειρουργικής τοποθέτησης του εμφυτεύματος δεν υπάρχει καθόλου πόνος λόγο της αναισθησίας.

Συνήθως υπάρχει από ελάχιστος έως και καθόλου πόνος στις περισσότερες διαδικασίες τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Για να μπορέσετε να το συγκρίνετε, στην εξαγωγή του δοντιού συνήθως οι ασθενείς πονάνε περισσότερο.

Όσο πιο περιπλοκή είναι η διαδικασία τόσο πιο πιθανό να υπάρξει και πόνος.

Μετά από εκατοντάδες τοποθετήσεις εμφυτευμάτων στο ιατρείο μας έχουμε παρατηρήσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς δεν πονάνε καθόλου και μερικοί από αυτούς δεν χρειάζεται να πάρουν καν παυσίπονα.

Γιατί τα Εμφυτεύματα Δοντιών έχουν Μεγάλο Κόστος;

Γιατί πρέπει ένα οδοντικό εμφύτευμα πρέπει να είναι τόσο ακριβό;

Λοιπόν, πρέπει να έχετε κατά νου ότι πρόκειται για χειρουργική επέμβαση, οπότε είναι καλύτερο να δούμε έναν οδοντίατρο που έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση. Ένας οδοντίατρος που έχει εκπαιδευτεί σε έναν τομέα οδοντιατρικής γνωστή ως εμφυτευματολογία.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια θεραπεία υψηλού κόστους άλλα φέρνει ένα πλήρως λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Το κόστος των εμφυτευμάτων είναι αρκετά λογικό αν αναλογιστεί κάνεις ότι είναι η θεραπεία με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από οποιαδήποτε άλλη οδοντιατρική προσθετική εργασία. Με την σωστή στοματική υγιεινή μπορούμε να κρατήσουμε τα εμφυτεύματα για μια ζωή, ενώ τα σφραγίσματα, γέφυρες ή τεχνητές οδοντοστοιχίες χρειάζονται αντικατάσταση κατά μέσο όρο κάθε 5-10 χρόνια.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι από τις πιο προηγμένες οδοντιατρικές θεραπείες και ταυτόχρονα μια από τις πιο ακριβές για τους έξης λογούς:

  • Τα οδοντικά εμφυτεύματα κατασκευάζονται από πολύ ακριβά υλικά λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Η χρήση υλικών χαμηλού κόστους αλλά αμφίβολης ποιότητας μπορεί να θέσει όλη τη θεραπεία σε κίνδυνο και να οδηγήσει σε αποτυχία.
  • Δεν πρόκειται μια απλή οδοντιατρική θεραπεία άλλα για ένα σύνολο οδοντιατρικών διαδικασιών: διαγνωστικών, χειρουργικών και προσθετικών.
  • Μπορεί να χρειαστεί να εμπλακούν οδοντίατροι με διάφορες ειδικεύσεις.
  • Η τοποθέτηση εμφυτεύματος απαιτεί υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ειδίκευσης από τον οδοντίατρο. Η εκπαίδευση του οδοντιάτρου πρέπει να είναι συνεχής ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα υλικά αλλά και τις τεχνικές εμφύτευσης και το κόστος αυτό αλλάζει το κόστος των εμφυτευμάτων.
  • Η επιτυχία στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών είναι μια υψηλών απαιτήσεων διαδικασία και επομένως προσφέρεται μόνον από σχετικά μικρό αριθμό οδοντιάτρων με τα ανάλογα προσόντα και εμπειρία.

Επιπλέον, η απόκτηση ενός οδοντικού εμφυτεύματος δεν είναι διαδικασία τύπου “one and done”. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε τον οδοντίατρό σας αρκετές φορές πριν ολοκληρωθεί το εμφύτευμά σας.

Εδώ είναι μια βασική κατανομή του τι απαιτείται όταν αποφασίσετε να βάλετε ένα οδοντικό εμφύτευμα:
Έλεγχος και σχέδιο θεραπείας: Αυτό είναι το ραντεβού κατά τη διάρκεια του οποίου ο οδοντίατρος θα ελέγξει το στόμα σας, θα πάρει μερικές ακτινογραφίες και θα διαγνώσει την κατάσταση των δοντιών σας, των ούλων και της γνάθου για να διαπιστώσει εάν έχετε τις απαραίτητες ενδείξεις για ένα εμφύτευμα. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με ένα εμφύτευμα, ο οδοντίατρός σας θα πάρει μια ένα αποτύπωμα από το στόμα σας για να ξεκινήσει τον διαγνωστικό έλεγχο.

Τοποθέτηση εμφυτεύματος: Κατά τη διάρκεια αυτού του ραντεβού, ο οδοντίατρός θα τοποθετήσει το εμφύτευμα. Εάν είναι απαραίτητο, θα έχετε επίσης ένα προσωρινό δόντι στο τέλος αυτής της διαδικασίας.

Τοποθέτηση του στηρίγματος: Αφού το ούλο σας έχει επουλωθεί από την εισαγωγή του εμφυτεύματος, είναι καιρός ο οδοντίατρός σας να βιδώσει ένα στήριγμα στο εμφύτευμά σας. Αυτό είναι βασικά το κομμάτι που θα συνδέσει το υπάρχον σας εμφύτευμα με την μελλοντική μόνιμη προσθετική εργασία. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, μπορεί επίσης να έχετε μια προσωρινή προσθετική εργασία.

Τοποθέτηση της μόνιμης προσθετικής εργασίας: Τέλος, ο οδοντίατρός σας θα είναι σε θέση να αφαιρέσει την προσωρινή εργασία και να την αντικαταστήσει με τη μόνιμη προσθετική εργασία.

Δωρεάν ενημέρωση για Εμφυτεύματα Δοντιών χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

Ενημερωθείτε πλήρως για τα εμφυτεύματα και την ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή, χωρίς ράμματα από τον ειδικό εμφυτευματολόγο του ιατρείου μας. Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση.

Ο χρόνος της ενημέρωσης είναι 15 λεπτά και δεν έχει καμιά δέσμευση από εσάς.

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας
Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

To website μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέγοντας την Αποδοχή Όλων θα χρησιμοποιηθούν όλα τα cookies του website.